Kanin Specialitet – 500 g

99,95 kr.

På lager (kan bestilles som restordre)

Orderdato
Afsendt
levering
EAN: 5710445000927 Varenummer (SKU): Kanin Specialitet Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Vores Kanin Specialitet er beriget med en blanding af urter, som bidrager til en næringsrig kost, der stimulerer fordøjelsen hos din kanin.
Foderblandingen indeholder b.la. engurter med højt indhold af vitamin C samt Cikorie, som bidrager med fibre til en god fordøjelse.
Kaniner nyder en varieret daglig diæt, så de både får stillet deres tyggebehov samt deres behov for at udvælge forskellige typer strukturer og have forskellige smagsoplevelser.
Her kan Kanin Specialitet bidrage til at dække dette behov. 

Blandingen indeholder:
Lancetvejbred, mælkebøtte, brændenælde, lucerne, kløver, lindeblad, hindbærblad, birkeblad, dildstilk, solhat, cikorie, pastinak, morgenfrue, kornblomst.

Vi har nøje udvalgt urterne for deres specifikke egenskaber og sundhedsmæssige fordele.
Du kan med fordel blande de tørrede urter ind i dine kaniners hø, for at øge aktiviteten hos dem.  

  • Lancetvejbred, mælkebøtte, brændenælde og flere:
    Disse urter er kendt for deres høje indhold af vigtige næringsstoffer.
    De indeholder vitaminer, mineraler og antioxidanter, der bidrager til en balanceret diæt og generel trivsel for din kanin
  • Lucerne, kløver og lindeblad er naturlige kilder til fibre, der er vigtige for en sund fordøjelse hos dine kaniner.
    Fibrene holder gang i maven og tarmbevægelserne og fiberdiversiteten understøtter en god tarmfunktion
  • Hindbærblad, birkeblad og dildstilk tilføjer variation og smag til foderblandingen og er samtidig rig på vitaminer og mineraler, der er afgørende for kaninernes sundhed og trivsel
  • Solhat, cikorie, pastinak, morgenfrue og kornblomst er er kendt for deres gavnlige egenskaber og næringsmæssige indhold. De tilføjer forskellige næringsstoffer og antioxidanter, der bidrager til kaninernes overordnede sundhed og velvære

Kanin Specialitet er af høj kvalitet og skånsomt bearbejdet, renset og pakket. 100% naturprodukt og uden tilsat farve, konserveringsmidler og ingen brug af pesticider, hvilket gør det velegnet til kaniner. Ingredienserne i denne blanding er nøje udvalgt for deres næringsmæssige indhold, for at sikre din kanin får det den har brug for. 

Vær opmærksom på at urter kun bør udgøre en mindre del af dine kaniners samlede diæt, som primært består af hø og græs. Andre typer grøntsager, er også vigtige for kaninens sundhed og trivsel. 

Yderligere information

Vægt 0,500 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.